Nära city och världen bortom

Mellan Brf West och Malmö Centralstation är det 2,6 km – cykel- eller gångavstånd. Tar du hellre bussen har du många linjer och avgångar att välja mellan. Hållplatsen ligger precis utanför Brf West. Med andra ord behöver du inte gå långt eller vänta särskilt länge.

Spännande fortsättning följer

Västra Hamnen har gått från att vara havsbotten, industrier och första kapitlet av det nya Malmö till att vara en stad i staden som fortsätter att utvecklas.

Attraktionen växer varje dag

Med ett unikt läge mellan hav och city är det knappast förvånande att turister och andra som vill ha ut mer av livet samlas här. Redan idag har Västra Hamnen mycket att erbjuda i form av sevärd arkitektur, badbryggor, parker, småbåtshamn, serveringar, butiker, gym, arbetsplatser och service – och här finns skolor för hela livet, allt från förskolor till universitet.

Spännande fortsättning följer

Runt 2030 förväntas området vara klart, med ytterligare bostäder, kontor, handel, service och skolor. I Brf West har du förmånen att vara del av utvecklingen utan att hamna i byggröran. Här flyttar du in i en färdig del och kan lugnt se hur dina möjligheter växer.

Fantastiskt läge med arkitektur som sticker ut

Nordiskt, urbant, socialt och hållbart.

I Brf West har Köpenhamnsbaserade Juul|Frost Arkitekter skapat arkitektur som sticker ut och sammanhang som bjuder in.

”Brf West har ett fantastiskt läge, och vi har lagt stor vikt vid att utveckla ett urbant kvarter med ett uttryck och innehåll som bidrar till att definiera platsen och plattformen runtom. Tack vare en detaljplaneändring kunde vi också genomföra skalan på fyra till sju våningar. Det gör att Brf West knyter samman Bo01:s lägre hus med de högre i resten av Västra Hamnen”, berättar arkitekten Philip Krogh.